Paasbeurs in Merchtem

Op zaterdag 24 maart wordt in de sporthal in de Gemeentelijke Feestzaal in Brussegem een grote Paasbeurs georganiseerd. Van 10 tot 20 uur kan je er terecht bij meer dan 30 verkoopstanden met o.m. kleding, geschenken, juwelen, woonaccessoires, horloger en nog veel meer. Er is ook kindergrime en meer dan 1000 paaseitjes wachten de bezoekers op. De toegang is volledig gratis. Tegelijk is er ook een spaghetti- en pannenkoekenfestijn.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...