Gelukkig Nieuwjaar, Merchtem!

Zaterdagavond werden op de Varkensmarkt, aan de voordeur van het gemeentehuis, nieuwjaarswensen uitgewisseld bij een drankje aangeboden door het gemeentebestuur. Schepenen en gemeenteraadsleden van diverse partijen zorgden voor een vlotte bediening van de dorstigen. Verschillende verenigingen hadden eigen standjes met drank of versnaperingen opgezet en de KSA van Merchtem was op stap om driekoningen te zingen.

Voor het optreden van DUK werden de twee hoofdprijzen van de eindejaarsactie van de middenstand getrokken. Nadat DUK opnieuw de pannen van het dak had gespeeld, schoten de eerste pijlen van het vuurwerk de lucht in. Daarna was het aan DJ Joost om de nieuwjaarsdrink muzikaal af te ronden.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...