Gelukkig Nieuwjaar, Asse!

Zondagmiddag was een gezellig moment op de Markt van Asse. Vrolijke mensen die genoten van een hapje en een drankje en mekaar het allerbeste voor het jaar 2018 toewensten. Burgemeester Van Elsen mocht de aanwezigen toespreken. Hij dankte Asse als Warmste Gemeente. Tientallen acties brachten meer dan 40.000 euro in het laatje voor diverse goede doelen.

“En het wordt nog mooier dit jaar,” voegde de burgemeester er aan toe, “want we mogen opnieuw uitkijken naar onze befaamde Hopduvelfeesten”. Ondertussen was de Markt aardig vol gelopen en vonden de kippenvleugeltjes vlot hun weg naar de eerste hongerige magen.

 


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...