Kermis in kermis en topvoetbal

Na een druk bezochte kermismarkt op een erg warme woensdag, is Merchtem toe aan de ‘kermis in de kermis’. In de Stoofstraat wordt – voortbouwend op een aloude traditie – een eigen programma afgewerkt. Om 19 uur is er het Merchtems kampioenschap vogelpik. Om 20 en om 22 uur treden The Music Singers uit de Ardennen op. Om 21 uur is er Udo, een man die via zijn vader Jean Mechels een band met Merchtem heeft.

Het sportieve gebeuren speelt zich af op het sportcomplex op de Dooren. Om 17.45 uur worden er de G-voetballers voorgeseld die binnenkort in een eigen competitie aantreden. Om  18 uur is er een beloftenwedstrijd tussen Koninklijke Hoger Op Wolvertem-Merchtem en Eendracht Aalst. Om 20 uur is het de beurt aan de eerste ploeg van KHOWM om Eendracht partij te geven.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk