Tieners ontsnappen uit Escape Room

Van 10 tot 20 juli kunnen kinderen een leuke uitdaging aangaan: ze krijgen 45 minuten de tijd om te ontsnappen uit de Escape Room die is ingericht in het leegstaande gebouw van het voormalige café De Bierboom.

Een team van vijf wordt opgesloten in het gebouw. . Door middel van aanwijzingen en een aantal raadsels is het de bedoeling te ontsnappen binnen de 45 minuten. Elk voorwerp kan de sleutel zijn om te ontsnappen, maar natuurlijk kom je ook instinkers tegen. De sleutel tot succes is goede communicatie en logisch denkwerk.

‚ÄúTijdens de vakanties is er de speelpleinwerking voor kinderen tot 12 jaar. Deze zomer wilden we ook voor de tienergeneratie in onze gemeente iets organiseren, vandaar het idee van een escape room.‚ÄĚ vertelt Maarten Mast, schepen van Jeugd.

Deelnemen kan in groepjes 5 personen en kost 10 euro per groep. Wie de uitdaging wil aangaan, kan nog reserveren tot 20 juli via www.merchtem.be/escape.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk