Drie dagen feest tijdens Veldkantkermis

 

De inwoners van de wijk Veldkant vieren van 14 tot en met 17 juli hun jaarlijkse volkskermis. Vrijdagavond wordt de toon meteen gezet met een live-optreden van Ruth McKenny. Iedereen is welkom in de feesttent in het Lintbos vanaf 21 uur.Zaterdag start om 14u met een rommelmarkt. Nadien is er gratis kinderanimatie met de gemeentelijke Playmobiel en de 10de editie van de Veldkantjogging in het Lintbos. ’s Avonds pakt de organisatie uit met een nieuwigheid: tussen 21 en 23 uur is er voor de eerste keer een live-optreden van de coverband ‘De Nuttelozen van de Nacht’. Ze zetten de fuifnacht in met covers van de jaren 60 tot hedendaagse muziek. De ‘Nacht van de Veldkant’ gaat nadien door tot 3 uur met verschillende DJ’s in samenwerking met Jeugdhuis Rafiki.

Zondag is er ’s ochtends vanaf 9 uur het vertrek van de oldtimerrondrit voor tractoren. Nadien is er de eucharistieviering en in de namiddag de oldtimershow. Iedereen meer dan welkom om de oude wagens te aanschouwen en misschien tegelijkertijd een petanqueballetje te gooien. Maandag sluit de kermis af met ’s ochtends de jaarmarkt en in de namiddag een schieting op de liggende wip. Zowel zondag als maandag kan iedereen in de feesttent genieten van lekkere mosselen of barbecue.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise