Boerenmarkt beleeft nieuwe start

Met een nieuwe locatie en een nieuwe frequentie, maakte de Merchtemse Boerenmarkt vorige zaterdag een nieuwe start. Zes standhouders hadden deze keer op het Mieregemplein hun kraampjes opgezet. Er werd voor het Mieregemplein gekozen omdat daar handelszaken zijn die mogelijk een groter publiek voor de markt aantrekken, legt Renaat Schoukens uit.

M Boerenmarkt 2
De Landelijke Gilde was paarraat met proevertjes.

Ook de tijdstippen waarop de boerenmarkt wordt gehouden, zijn gewijzigd. Voortaan kan je elke tweede en vierde zaterdag van de maand in de voormiddag terecht op het Mieregemplein om groenten, aardappelen, fruit, fruitsap en honing te kopen. Vorige zaterdag was er alleszins heel wat belangstelling.

Ook de Landelijke Gilde was paraat met allerlei proevertjes van gezonde landbouwproducten.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk