Bounce Band Retro Night

Er is muziek en er is muziek. Iedereen heeft zijn eigen smaak en zijn favoriete melodietjes. Maar een big band, voornamelijk samengesteld uit jonge muzikanten die een passie delen voor jazz en aanverwante muziekstijlen, dat is andere koek. Dat zie en hoor je niet elke dag.

Daarom is het concert van The Bounce Band, o.l.v. Geert Vercauteren, in de gemeentelijke feestzaal in Brussegem een unieke gebeurtenis. The Bounce Band telt heel wat muzikanten uit The Stiltwalkers Party Band, Music Time, Concordia en andere muziekgroepen, aangevuld met ervaren rotten uit de omgeving.

Wil je kennismaken met die enthousiaste groep van muzikanten? Wil je dansen in retro stijl en in aangepaste kledij (niet verplicht)? Wil je The Triplettes (de Vlaamse Andrew Sisters) acrobatische harmonieën horen zingen? Dan moet je zaterdag op de Retro Night in Brussegem zijn. De deuren naar ‘the fifties’ zwaaien open om 19.30 uur.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk