Eerste Live Kicker met Merchtemse cafés

Op zondag 31 juli zullen acht ploegen, die elk een Merchtems café vertegenwoordigen, elkaar partij geven voor een groot live kicker tornooi op de Varkensmarkt. Elke café stelt een ploeg op die in een levensgrote kicker strijden om de wisselbeker. Het initiatief gaat uit van acht cafés in het centrum van de gemeente: Het Genot, Cafetaria Sporthal, Dibango, Mieregemhof, Fam X3, Kafana, Café Karrewiel en Café Reedijk.

De Varkensmarkt zal afgesloten zijn vanaf 13 uur en het tornooi vangt aan om 14 uur. Er is een live optreden van Passe Partout en DJ Joost zorgt voor ambiance muziek tot middernacht. Tegen 01 uur moet alles weer opgeruimd zijn. Het initiatief geniet de steun van de gemeente. De toegang is gratis.

Op de foto: een aantal van de cafébazen met cultuurschepen David De Valck. De anderen waren niet vrij op dat moment.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk