Zomerkermis in Ninove met speciale actie voor kinderen op maandag

Van zaterdag 23 tot dinsdag 26 juli draait op en rond de Graanmarkt in het centrum van Ninove de zomerkermis op volle toeren. Met 35 attracties, een record tijdens de zomerkermis, staan de kermispleinen volledig gevuld met vertier voor groot en klein.

Naast de traditionele attracties zoals de autoscooter, kindermolens, vis- en schietkramen en gebakkramen dit jaar maar liefst vijf nieuwigheden: het spiegelpaleis, Dragon-familiecoaster, Euroball, funhouse en een Polyp (attractie uit Nederland die na tien jaar opnieuw opgesteld staat in Ninove).

Voor het eerst organiseren de foorkramers ook een gratis actie voor de kinderen. Op maandag 25 juli vanaf 15.30 uur zullen de Disneyprinsessen samen met Olaf hun opwachting maken op de kermis en is er gratis grime voorzien. Met andere woorden een extra reden om af te zakken naar de zomerkermis, één van de vele terrasjes of het kioskoptreden in de Langemuntstraat met Brass4U op zondag 24 juli (vanaf 18 uur).

Topartikels editie Ninove-Dender