Voor de tweede maal Zomerkiekjes

Tijdens de vakantiemaanden (van 21 juni tot 20 september) organiseert de gemeente Merchtem voor de tweede maal de fotowedstrijd ‘Zomerkiekjes’. originele manier in beeld (laten) brengen.

Schepen van Informatie Mario Vandevelde: “Iedere inwoner van Merchtem mag deelnemen: jong en minder jong, amateur of professioneel. Iedere deelnemer mag foto’s inzenden die betrekking hebben op vijf thema’s: Merchtemnaren, Fauna en Flora, gebouwen, evenementen en landschappen.”

“Na het afsluiten van de wedstrijdperiode zal een onafhankelijke jury de inzendingen beoordelen en binnen elk thema een eerste, tweede en derde prijs toekennen. De deelnemers die in de prijzen vallen, ontvangen een waardebon die kan worden gespendeerd in de handels- en/of horecazaken van Groot-Merchtem.”

“De hoofdprijs is een waardebon van 500 euro die wordt toegekend aan één van de vijf deelnemers die als eerste werden gerangschikt in de verschillende thema’s. De winnaars worden bekendgemaakt in de loop van de maand oktober”.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk