Thermae Sports beweegt voor Levedale

Nog tot 19 maart kan je in Thermae Sports Merchtem bewegen voor het goede doel. Technogym organiseert een competitie tussen verschillende sportclubs om beweging extra in de aandacht te plaatsen. Het doel is om als club zoveel mogelijk “moves” te verzamelen. De 3 clubs die de meeste moves behalen, mogen fitnessmateriaal aan het goede doel van hun keuze schenken.

Thermae Sports Merchtem wil zich inzetten voor de vzw Levedale, het woon- en begeleidingscentrum voor volwassenen met een mentale beperking dat actief is in Merchtem en enkele gemeenten rondom (Meise, Grimbergen, Kapelle-op den-Bos en Londerzeel). Omdat beweging goed is voor iedereen komen een aantal bewoners van Levedale zelf naar Thermae Spots om er te komen sporten.

Om zoveel mogelijk ‘moves’ (bewegingen op een toestel) te verzamelen spoort Thermae Sports zijn pesoneel, leden maar ook niet-leden (individueel of in groep) aan om in Thermae Sports te komen bewegen. Dat kan nog tot 19 maart, groepen worden wel gevraagd op voorhand te verwittigen dat ze eraan komen.

Ook leden en personeel trekken de sportschoenen aan en verzamelen tegen een sneltempo moves. Verder organiseren ze belangeloos extra activiteiten en verkopen ze t-shirts, zweetbandjes van de actie. Er is ook zeer mooie decoratie te koop aan 5 en 10 euro, gemaakt door de bewoners van vzw Levedale.

Er is een kaas- en wijnavond op zaterdag 19 maart van 18 tot 22 uur (inschrijven via 02 / 305 43 04). Op dat nummer kan je ook bieden op een gesigneerd truitje van Kevin De Bruyne.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk