Merchtems schepencollege voor en na

Je kent ze wel, die puzzelbladzijden in allerlei bladen. Een klassieker is: zoek de verschillen. Wij brengen u graag twee foto’s van de Merchtemse gemeenteraadsleden. De ene foto geeft de toestand vandaag, de andere kijkt al vooruit naar volgende maand. Zie jij de verschillen?

Om u te helpen. Schepen Ella De Neve staat niet meer op de tweede foto omdat zij in maart ontslag neemt uit het college en de gemeenteraad. In het college wordt zij vervangen door Mario Vandevelde. Zijn bevoegdheden worden later meegedeeld. Hij is alvast zeker dat hij Peizegem krijgt.

Als voorzitter van de Gemeenteraad wordt hij opgevolgd door Tonia Abbeloos (zitttend 2de van rechts op de tweede foto). In de gemeenteraad wordt Ella De Neve opgevolgd door Liliane Hauspie (vijfde van links op de tweede rij).

Al deze wijzigingen zullen op de gemeenteraad van 21 maart effectief worden. En o ja, de foto’s werden gemaakt voor de website van de gemeente. Zo ziet u wie nu wie is.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk