Merchtem trakteert zijn vrijwilligers

De vrijwilligers van het Noodcomité (dat bewoners van de gemeente bijstaat in geval van een noodsituatie zoals extreem winterweer en overstromingen) en de vrijwilligers die maandelijks het zwerfvuil in de gemeente verzamelen, werden door het gemeentebestuur uitgenodigd voor een drankje.

Burgemeester De Block bracht hulde aan de burgerzin van de vele vrijwilligers die zich inzetten voor de medeburgers.

Niet alleen op gemeentelijk vlak maar ook in het woon- en zorgcentrum Ter Stelten zijn tientallen vrijwilligers in de weer om het anderen naar hun zin te maken. De vrijwilligers van het OCMW worden apart gehuldigd.

“Een gemeente als Merchtem heeft het geluk dat er zoveel vrijwilligers zijn die zich belangeloos inzetten voor de Merchtemnaren,” aldus burgemeester De Block. Een drankje op kosten van de gemeente was dan ook meer dan verdiend.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk