Zomerkiekjes bekroont fotografen

In de raadzaal van het gemeentehuis van Merchtem werden de winnaars bekend gemaakt van de fotowedstrijd Zomerkiekjes.

In vier categorie√ęn werd de beste foto bekroond en dan was er nog een superwinnaar. De jury o.l.v. Saskia Vanderheyden en Paul Keppens, bijgestaan door schepen Ella De Neve mocht dus vijf prijzen uitreiken.

In de categorie ‚Äėfauna en flora‚Äô ging de prijs naar Lesly Sarens met een vakantiefoto van een mooie vlinder. Jean-Paul Van den Abeele blonk uit in de categorie ‚Äėevenementen‚Äô met een foto van de Merchtemse jaarmarkt, Petra De Pot kreeg haar prijs voor een donker, avondlandschap en Heidi De Rop haalde het in de categorie ‚Äėgebouwen‚Äô met een zomerse foto van de Koutermolen.

De eerste prijs, goed voor een waardebon van 1000 euro, ging naar architectuurstudent Nico De Plecker met een foto van Merchtem vanuit de oude Ginder-Alegebouwen. Zijn prijs werd in ontvangst genomen door zijn mama omdat Nico nog aan het studeren was.

M Zomerkiekjes (winnaars) M Winnaar zomerkiekjes

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk