Thermae Sports opent vernieuwde fitness

Goed een jaar nadat de familie Van der Zijpen, van Thermae Grimbergen en Thermae Boetfort, het sportcomplex Velocity heeft overgenomen, bruist het bij Thermae Sports Health Club van de sportieve activiteiten.

Vrijdagavond werd de vernieuwde fitnessruimte in gebruik genomen. Het was Minister van Volksgezondheid Maggie De Block die het lintje mocht knippen.

Thermae Sports biedt naast een volledig vernieuwde en perfect uitgerust fitness en 13 tennisterreinen (7 buiten en 6 indoor) ook een wellness (zwembad, hamam, jacuzzi en kelosauna) en een ruime bar-restaurant waar het na het sporten gezellig toeven is.

Sportcoaches zorgen voor een optimale begeleiding, niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen. Voor zij die liever aan fitness doen ik groep zijn er talrijke groepsessies (tot 70 uur per week) met ervaren lesgevers.

Make-over

In de maand oktober kreeg de fitnessruimte voor cardio- en powertraining een complete make-over én fitnesstoestellen voorzien van een scherm zodat u optimaal aan de slag kan én uw favoriete TV-programma niet hoeft te missen.

Voor het knippen van het lintje hielden Etienne Van der Zijpen, schepen Maarten Mast en minister Maggie De Block – die al ruim vijf jaar geregeld haar baantjes komt zwemmen in de club – een korte toespraak waarbij het belang van de sport én het belang van het ondernemersschap van de Thermae Groep in de verg werden gezet. Nadien volgden een gezellige receptie én een fuif.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk