Fietsenverkoop brengt meer dan 700 euro op

Traditiegetrouw wordt op de woensdag van Merchtem kermis een verkoop van achtergelaten fietsen gehouden. Veilingmeester van dienst is presentator-animator Pitoe. Hij  leidt de verkoop van de fietsen en bromfietsen, dit jaar waren er geen auto’s, die op het grondgebied van Merchtem zijn aangetroffen zonder dat de eigenaar kon worden opgespoord. De verkoop bracht 700 euro op, een som die in de gemeentekas wordt gestort.

De verkoop is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een echt volks spektakel en veilingmeester Pitoe deed zijn job met enthousiasme en humor. Dit jaar kregen een aantal fietsen en bromfietsen een nieuwe eigenaar. Een paar mensen van het gemeentepersoneel zorgen voor de nodige ondersteuning.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk