Proef het nieuwe Merchtems Neuzeke

Vorig jaar lanceerde biervergeving Geuzeneuze een Merchtemse kermisbier: het Merchtems Neuzeke. Dat bleek meteen een schot in de roos. In geen tijd was het Merchtems Neuzeke uitverkocht en geconsumeerd. Reden genoeg voor Geuzeneuze om een tweede jaargang van haar eigen gerstenat te laten brouwen.Merchtems Neuzeke

Meer kwantiteit maar van dezelfde kwaliteit. Het Merchtems Neuzeke 2015 is dan ook een feit. Verfijnd van smaak maar toch een beetje koppig. Een bier om te degusteren, om de smaakpapillen te verwennen. Een hele kermisweek lang kan je Geuzeneuze met het Merchtems Neuzeke treffen op de Varkensmarkt.

Nadien kan je ook in sommige cafés en in bierhandel De Bierbron van het edel gerstenat genieten. Dankzij Geuzeneuze. Op de voorstelling van het kermisprogramma mocht voorzitter Kris Van Buggenhout ook de versie 2015 voorstellen. En meester August De Boeck, hij zag dat het goed én lekker is.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk