Motorrijders schenken 2500 euro voor zorgboerderij

De Merchtemse Motorvrienden hebben een succesvolle 12de editie van hun Motorwijding achter de rug. Ei zo na werd een nieuw record gevestigd met 457 deelnemers. Hendrik en Riet (Vanderstappen-De Schrijver) van het Stappeshof kregen dan ook een mooie cheque voor hun zorgboerderij.

M Motorwijding 2Op de cheque stond niet 1.500 maar 2.500 euro, een bedrag dat het jonge landbouwerspaar zullen gebruiken voor hun zorgboerderij waar jongeren of volwassenen met problemen een zinvolle tijdsbesteding krijgen aangereikt. Met de eerste centen werd een moestuin op hoogte aangeschaft: groentenbakken uit recuperatiemateriaal en op poten zodat mensen met een fysieke beperking ook met groenten kweken aan de slag kunnen.

‘Met het resterende bedrag van deze mooie gift, doen wij zeker een investering in dezelfde zin, iets wat de mensen op onze zorgboerderij goed van pas komt. En toen was het tijd om de motorvrienden te laten proeven van de huisgemaakte wijn: lekker maar potig!

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk