Geckofest in Merchtem

Geckofest is een dance-muziekfestival op zaterdag 4 juli. Het festival is een “Daytime festival”, de deuren gaan open om 14 uur. Twaalf uur lang kan je genieten van meeslepende beats . Het vindt plaats op de parking van het sportcomplex Den Dooren. Daar worden twee podia opgesteld.Geckofest

Het eerste dompelt je onder in de wereld van ‘deep house’ en aanverwante muziekgenres met o.m. de Duitse producer-DJ Sharam Jey, Joeri de Belgische top DJ van La Rocca, Nico Morano, Seelen, R3naat (resident), Jonez vs Paul Cruz, Chupa en special guest Mr Gecko.

Het 2de podium is een techno podium waar het concept Klinch van Jeugdhuis IFI de line-up verzorgt met KR!Z als headliner. Een andere bekende naam is Trish Van Eynde als resident van Fuse. Dan is er A Brehme, een aankomende DJ die o.m. zal draaien op Tomorrowland. Verder zullen ook Umlaut, Hulex en Search & Oliver present zijn.

Voor meer info kan je terecht op de website www.geckofest.be of je kan een bezoekje brengen aan de Facebook pagina www.facebook.com/geckofestparty.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk