Trommels en trompetten voor nieuwe feestzaal (+ foto's)

Zaterdag werd in Brussegem de nieuwe feestzaal in gebruik genomen. Dat gebeurde met de nodige trommels en trompetten, geleverd door de Koninklijke Fanfare De Herleving. Ook Gembada was van de partij en demonstreerde moderne danskunst.

Bij de officiële opening mocht schepen David De Valck – als initiatiefnemer – de ‘honneurs’ waarnemen en minister Maggie De Block en zijn collega’s van het gemeentebestuur welkom heten.

Schepen De Valck schetste de geschiedenis van de ‘perikelen’ rond een nieuwe feestzaal en had woorden van lof voor iedereen die tot de uiteindelijke realisatie had bijgedragen, niet in het minst het technisch personeel van de gemeente dat de klus perfect en op tijd had geklaard.

Minister De Block loofde de gemeente Merchtem die er – in tijden dat overal zwaar wordt bespaard – in slaagt te investeren in cultuur en gemeenschapsleven.

Na 20 uur kwamen ruim 1.000 bezoekers opdagen om hun feestzaal in gebruik te nemen. Muziek was er van de Magnet Party Coverband en dj Joost. Het werd een gezellige avond met dans en muziek en ettelijke pintjes die vloeiden uit de nieuwe tapkranen.

Met de nieuwe feestzaal in Brussegem, strategisch gelegen aan het kruispunt ‘Het Noorden’, beschikt de gemeente nu over een volwaardige, moderne feestzaal met 600 m² vrije ruimte.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk