Trouwen om vijf voor twaalf

Een burgemeester krijgt soms de gekste verzoeken. Zo kreeg burgemeester Eddie De Block de vraag om een koppel precies om vijf voor twaalf in de echt te verbinden. Nathalie en Geert, het koppel dat al bij mekaar is sinds het jaar 2000, willen nu de grote stap zetten en … zij zijn de uitbaters van restaurant-café ‘Vijf voor Twaalf’ op de Merchtemse Markt.

Geert en Nathalie baten niet alleen samen de Vijf voor Twaalf uit, ze leerden er mekaar ook kennen. Zowat twaalf jaar geleden zegde Nathalie haar job op als air hostess. Haar laatste vlucht ging naar de Dominicaanse Republiek. Geert had zich – met de medewerking van de voltallige crew – in het vliegtuig kunnen verstoppen en, in de cockpit, vroeg hij of Nathalie met hem wou trouwen.

Zoveel jaren later zetten ze eindelijk die stap. Ondertussen hadden zij het restaurant overgenomen en hebben zij een dochtertje Katho. Maar door het vele werk was het nog niet tot trouwen gekomen. ‘Eigenlijk zetten we die stap nu een beetje voor mijn mama, zij vroeg Geert om er toch eens werk van te maken,’ zegt Nathalie die tussen de bordjes soep en glaasjes cava door even tijd maakte om met Geert te poseren. Op 29 november, om vijf voor twaalf, zal het huwelijk voltrokken worden in het August De Boeckhuis.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk