Documentaire Nele (Needs A Holiday) vrijdagavond op Acht (+ video)

Merchtem heeft zijn steltenlopers die de gemeente wereldwijd op de kaart hebben gezet. Maar Nele Van den Broeck (Nele Needs A Holiday) moet niet onderdoen. Haar eerste CD ‘ It’s my party ‘ scoort goed, ze heeft met ‘ OK Girlfriend ‘ (zie foto) net een tweede single uit.

Bovendien volgen de buitenlandse optredens en interviews mekaar op. Zo mocht ze onlangs in New York haar favoriete gerecht voorschotelen aan de lezers van MOOD music and food: ballekes met krieken. Wie Nele Needs A Holiday nog niet kent, kan vrijdag met haar kennismaken via een documentaire op Acht, om 21.40 uur: Nele Needs A Holiday (On That Bumpy Road To Fame).

Ondertussen blijft Nele ‘songwriting’ studeren aan de London Centre of Contemporary Music en pendelt ze tussen België en het Verenigd Koninkrijk soms vaker dan haar echt lief is. Een promofilmpje en de nieuwe clip vind je hieronder.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk