Blauwe piramide aan Pandoerken

Bij den Bizon, café Pandoerken, zitten ze nooit om een stunt verlegen. Zeker al niet in de verkiezingsperiode. Zaterdagmiddag bouwde een ploeg van jonge mannen een piramide met verkiezingsborden van Open VLD-kandidaten. Die kwamen in groten getale naar Merchtem om er hun bord bij te hangen.

Piramide 2Nog nooit gedaan: een piramide van zeven verdiepingen hoog,  opgetrokken uit verkiezingsborden. Maar dat was zonder Merchtem gerekend. Een aantal jonge mannen bouwden, voor de deur van café Pandoerken, zo’n piramide. Daar kwam heel wat volk naar kijken, waaronder de ‘fine fleur’ van de Open VLD kandidaten uit Vlaams-Brabant.

Naast burgemeester Eddie De Block was er o.m. Patricia Ceysens, Luc Van Biesen, Michel Verschueren en kandidaten uit de buurgemeenten: Peter Beerens, Tim Herzeel, Gwenny De Vroe en anderen. Maggie De Block was verontschuldigd. Zij sprak een aantal huisartsen toe en ging even langs bij de Gay Pride. Zaterdag was immers ook de internationale dag tegen de homofobie.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Topartikels bij Goeiedag.be