Radiomarathon van start gegaan

In de winkel van Computrade in Merchtem is zaterdagmiddag de grote radiomarathon van Club FM van start gegaan. DJ Lennart Creël zal er proberen het wereldrecord radio maken op 190 uur te brengen. Als alles goed gaat wil Lennart doorgaan tot zondag 4 mei. De opbrengst van het hele gebeuren gaat naar Make-A-Wish.

In de studio in de winkel maar ook op het Marcel Matthyspleintje ervoor worden heel wat internationale en Vlaamse vedetten verwacht. Zij geven er een klein optreden en een interviewtje met de recordman.

Bij de start van zijn poging kreeg Lennart het gezelschap van een paar leuke dames van Make-A-Wish, de organisatie die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte probeert waar te maken.

Je kan het gebeuren in de studio volgen via www.radiomarathon.be maar je kan ook een polsbandje kopen of een plaatje aanvragen. Rep je dus naar de hoek van de Sint-Janstraat en de Gasthuisstraat in Merchtem. Plaats van gebeuren: Computrade, Sint-Janstraat 112, Merchtem.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Topartikels bij Goeiedag.be