Onze fotograaf undercover bij het MVT (+ vrijkaarten)

Onze fotograaf moest zich in het Boonhof in een oude kleerkast verstoppen om u – exclusief – beelden te brengen van het toneelstuk ‘Burgemeester’ met in de crew niet minder dan drie leden van het Merchtemse schepencollege.

Met ‘Burgemeester’ zet het Merchtems Volkstheater een traditie voort van zelf geschreven stukken – deze keer van de hand van Benny De Ridder – die op ongewone locaties worden uitgevoerd.

Na opvoeringen in een frituur komen er nu o.m. opvoeringen in de raadzaal van het gemeentehuis. Dat heeft allicht te maken met het onderwerp: de lotgevallen van een burgemeester uit een gemeente als … Merchtem.

Bijzonder is alvast dat niet minder dan drie leden van het college van burgemeester en schepenen zullen te zien zijn. Zij spelen niet zichzelf maar kruipen in de huid van iemand anders. Het hilarische spektakel steunt op verhalen uit de realiteit maar, zo zegt Benny, de gelijkenis met bepaalde personen is louter toevallig.

De speeldata zijn 13, 14, 15, 16 en 17 maart 2014. Onze stiekeme fotograaf griste ook nog 10 vrijkaarten mee. Vooraf wel contact opnemen met benediktus.deridder@petercam.be