Zeven rijbewijzen ingetrokken

In februari voerde de verkeersdienst van de politiezone Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel en Meise (KLM) op 35 locaties snelheidscontroles uit. Deze werden gespreid over de drie gemeenten. Daarbij zijn zeven rijbewijzen ingetrokken.

Bij de controles werden in totaal 14.517 voertuigen gecontroleerd, waarvan er 2.238 (15,41 procent) de snelheidslimiet niet respecteerden. Er werden zeven rijbewijzen ingetrokken. In de Kardinaal Sterckxlaan in Meise reed één bestuurder 105 km/u in de zone 50. Ook zijn rijbewijs is ingetrokken.

Ook de Merchtemsesteenweg in Wolvertem blijft nog altijd laagvliegers aantrekken. In die zone 70 vloog één snelheidsduivel tegen 134 km/u voorbij. Ook zijn rijbewijs is ingetrokken. Een automobilist die in de zone 30 in de Meusegemstraat 67 km/u reed, zag zijn rijbewijs eveneens ingetrokken.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise