Extra mogelijkheden op sportcentrum Dooren

Over het RUP Sport is al heel wat gezegd, maar de uitbreiding van het sportcompex Dooren is nog niet voor meteen. Toch komt er weldra wat ruimte bij, zowel op het vlak van parkeergelegenheid als op vlak van sporten.

In de uiterste hoek van de parking ligt er een ondertussen verwilderd perceel met daarbij ook een container. De tijd dat de miniatuurautootjes daar over een mooi circuit knalden ligt al een tijdje achter de rug. Daarna werd het terrein nog even omgevormd voor freerunning-parkour, doch dat was geen lang leven beschoren.

Weldra gaat de gemeente dit perceel echter onder handen nemen. De parking gaat uitgebreid worden en op die plek zal ook basketbal kunnen gespeeld worden. De jonge renners van wielerclub CC1785 zullen er ook kunnen komen oefenen. Momenteel trainen die op de parking in de Dendermondestraat. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk