Bevrijdingsfeesten op 8 mei

Traditiegetrouw worden op zondag 8 mei de Bevrijdingsfeesten gevierd in Meise.

Om 9.30 uur is er de samenkomst op het kerkhof van Meise, gevolgd door een bloemenhulde aan de gedenksteen en een toespraak. Om 10 uur wordt verzameld aan ‘De Muze van Meise’. Om 10.15 uur trekt de stoet naar de St. Martinuskerk Meise met vlaggendragers en prominenten, opgeluisterd door fanfare ‘De Eendracht Westrode’. Om 10.30 uur volgt dan de eucharistieviering, opgeluisterd door de fanfare. Om 11.30 uur is er de bloemenhulde aan de gedenksteen aaan kerk Meise, opgeluisterd door de klaroenblazer. Aansluitend volgt dan de receptie in GC De Muze van Meise

De viering zal mede opgeluisterd worden door de Verenigde Oud-Strijders en Soldaten Imde-Meise-Wolvertem met hun vaandels. Aan de inwoners van Meise wordt gevraagd om hun huizen te bevlaggen op zondag 8 mei.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise