Na twee jaar opnieuw georganiseerde zwerfvuilactie

Voor het eerst in twee jaar vindt op zondag 20 maart opnieuw een gemeentelijk georganiseerde zwerfvuilactie plaats. Alle inwoners worden uitgenodigd om samen met een 250-tal reeds actieve ‘Propere Burgers’, te helpen om de gemeente minstens voor één dag zwerfvuilvrij te maken.

Gezien de pandemie nog zorgt voor wat stuiptrekkingen hier en daar, geldt er geen strikte verdeling van straten, pleintjes en komt er ook geen collectieve afsluiting. Voor deze editie wordt beroep gedaan op ieders eigen ideeën en gevoel. “Weet dat je er zeker niet alleen voor staat, het kan zelfs voorkomen dat je tijdens je tocht in aanraking komt met de concurrentie en je verder afspreekt voor het vervolg”, luidt het.

Inschrijven hoeft niet. Wie vragen heeft of gerief nodig heeft, kan mailen naar leefmilieu@meise.be met als onderwerp “Zwerfvuilactie”, of bellen tijdens de kantooruren naar 02/892.20.62.

Foto: gemeente Meise

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise