Vijf rijbewijzen ingetrokken bij verkeerscontroles

De politie van de zone KLM hield op 17 en 18 december verkeerscontroles op verschillende locaties binnen de gemeentes Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel en Meise. Van de 63 gecontroleerde bestuurders moesten vijf personen hun rijbewijs afgeven.

Er werd niet enkel gecontroleerd op alcohol en drugs in het verkeer, ook tal van andere inbreuken werden vastgesteld en beboet. Er werden onder andere vijf rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken. Drie bestuurders bliezen alarm, negen positief en drie hadden zelfs drugs genomen voordat ze achter het stuur kropen. Er werden ook enkele bijkomende vaststellingen gedaan, zo reed een persoon zonder rijbewijs en drie met een vervallen keuring. Een bestuurder droeg geen gordel.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise