Albanese cocaïnedealer opgepakt

De politie van de zone KLM (Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Meise) heeft in Wolvertem een voertuig geïntercepteerd dat door de speurders al langere tijd in de gaten werd gehouden voor vermoedens van drughandel.

Het voertuig met inzittende werd quasi dagelijks meerdere malen op het grondgebied van KLM gesignaleerd en dit telkens voor kortere tijdspannes. Aan boord werd een 21-jarige Albanese man aangetroffen die verklaarde geen vaste verblijfplaats in ons land te hebben. De verdachte bekende sinds enkele weken aanzienlijke hoeveelheden cocaïne te verkopen aan afnemers van Meise, Londerzeel, Kapelle o/d Bos en de naburige gemeenten.

De man werd op vordering van het parket Halle-Vilvoorde voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Brussel. Het gerechtelijk onderzoek zal worden voortgezet door de lokale recherche.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise