Wegdek Benedestraat en Humbeeksesteenweg wordt hersteld

Tussen 28 juni en 9 juli herstelt de gemeente Grimbergen het wegdek in de zone Benedestraat 261 tot Humbeeksesteenweg 488. Zo wil de gemeente zorgen voor een aangenamere verkeersomgeving.

“Het huidige wegdek wordt gefreesd en plaatselijk hersteld”, zegt burgemeester Chris Selleslagh (Open VLD). “Daarna gieten we een nieuwe toplaag asfalt over de volledige breedte van de weg. We herstellen ineens de goten aan weerskanten en ook zij krijgen een nieuwe toplaag.”

Tijdens de frees-en asfalteringswerken is er geen verkeer mogelijk. Garages en opritten zijn dan niet bereikbaar voor voertuigen. Na de asfalteringswerken is de straat nog tot de volgende ochtend 7 uur afgesloten zodat het asfalt kan afkoelen. Deze werken gebeuren in afwachting van de grondige rioleringswerken welke momenteel in de ontwerpfase zijn. “De bewoners van de betrokken zone krijgen een brief met meer uitleg. We vragen hen om tijdens de werken buiten de zone te parkeren”, besluit Selleslagh.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise