Politiezone KLM houdt labelactie tegen fietsdiefstallen

De politiezone KLM (Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Meise) organiseert tot en met 31 mei een actie waarbij alle inwoners van Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel en Meise gratis een fietslabel kunnen aanvragen.

De actie kadert in het zonaal veiligheidsplan van de politiezone om het aantal fietsdiefstallen terug te dringen. Inwoners van Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel en Meise kunnen via een formulier op de website fietslabelactie.politiezoneklm.be een fietslabel aanvragen. Zo’n label is een moeilijk verwijderbare sticker waarop het rijksregister van de aanvrager staat. Wanneer deze fiets gestolen en later teruggevonden wordt, kan de fiets aan de eigenaar terugbezorgd worden.

Inwoners kunnen hun label bestellen van tot en met 31 mei. De aanvrager krijgt later bericht wanneer hij dit label kan komen afhalen aan de politiepost in Londerzeel.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise