Incidenten Oppem ‘hoog op de agenda’

Burgemeester Gerda Van den Brande benadrukte naar aanleiding van de incidenten in de wijk Oppem vorige maand dat deze problematiek hoog op de politieke agenda staat en dat ze in nauw contact staat met de politie.

Niet alleen Meise kampt met dit probleem, daarom wil de burgemeester dit binnen de KLM-zone samen aanpakken. Er vonden al gesprekken plaats met families en op 28 oktober zal er ook overleg plaatsvinden met het college, de politie, de sociale Huisvestingmaatschappij en inwoners van Oppem. Zij worden eerstdaags uitgenodigd.

Twee rivaliserende bendes gingen begin vorige maand mekaar in de wijk te lijf met flessen en baseballknuppels. Niemand raakte gewond maar op de weg ernaartoe werd ook schade aangericht aan twee wagens op de Kardinaal Sterckxlaan.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise