Gemeentelijke website Meise.be in nieuw jasje

De website van gemeente Meise kreeg een grote opknapbeurt. Je kan alle informatie nog steeds terugvinden op het vertrouwde webadres www.meise.be, maar wel in een fris jasje gestoken.

Het doel van de make-over is een overzichtelijke website waar bezoekers snel en gemakkelijk hun weg vinden. Ook de laatste nieuwtjes en leukste activiteiten in de gemeente lees je op de homepagina. De lay-out van de website past zich automatisch aan de grootte van het scherm aan. Je kan de website dus makkelijk raadplegen via tablet of smartphone.

Ook een afspraak maken bij de dienst Burgerzaken, een zwembeurt reserveren, documenten aanvragen bij het e-loket, een parkeerverbod aanvragen of je inschrijven voor een activiteit is mogelijk. Er staan naar de toekomst toe nog een aantal zaken op de planning, zoals het volledig digitaal aanvragen en ontvangen van documenten.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise