Al 29 Covid-patiƫnten opgenomen: geen bezoek meer in AZ Jan Portaels

Uit veiligheidsoverwegingen wordt het bezoek aan het AZ Jan Portaels weer volledig teruggeschroefd. Intussen liggen er in het ziekenhuis al 29 bevestigde Covid-patiƫnten.

Geen bezoek meer dus in het AZ Jan Portaels al zullen er net zoals bij de eerste golf uitzonderingen gelden op de afdeling materniteit, pediatrie, palliatieve of op kritieke diensten. In dat geval kan je contact met de behandelende arts.

ā€œDeze maatregel wordt louter genomen voor de veiligheid van onze patiĆ«nten en medewerkersā€, zegt woordvoerster Helena Polfliet. ā€œWe begrijpen dat het moeilijke tijden zijn voor iedereen. We zullen onze patiĆ«nten dan ook zoveel mogelijk ondersteunen. Digitaal contact houden met de familie is uiteraard wel mogelijk.ā€

Intussen gaat het ook in het AZ Jan Portaels in stijgende lijn wat het aantal opnames betreft. Er liggen 29 bevestigde Covid-patiƫnten in het ziekenhuis. Daarvan liggen er vijf op Intensieve Zorgen en twee van hen moeten ook beademd worden. Er zijn ook nog 7 andere mogelijk besmette patiƫnten opgenomen.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...