Meise doet beroep op inwoners voor maken van mondmaskers

Mondmasker zullen mee deel uitmaken van de afbouw van de maatregelen rond het coronavirus. De gemeente is dan ook volop bezig om op verschillende manieren een voorraad mondmaskers te voorzien voor de inwoners en personeel in de zorg, de scholen,… Daarbij wordt ook beroep gedaan op de inwoners zelf.

“Wij zijn op zoek naar mensen die maskers kunnen stikken (ook als je zelf geen stikmachine hebt), materiaal om maskers te maken, zoals stof en linten of rekkers, stikmachines”, laat het gemeentebestuur weten.

Wie hiermee kan helpen, mag mailen naar mondmaskers@meise.be, bellen naar 02 892 21 50 of je registreren als vrijwilliger via www.meisehelpt.be

Meer informatie en een handleiding over hoe je mondmaskers maakt, vind je op de website: www.meise.be/coronavirus.

Deze week wordt er meer gecommuniceerd over de mondmaskers voor inwoners. #MeiseTegenCorona

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise