Jo Vally steekt met nieuwe coronasingle zorgverleners hart onder de riem

Zanger Jo Vally uit Meise heeft zijn eigen coronalied opgenomen. ‘De liefde woont in mij’ gaat over de bijzondere tijden waarin we leven. Het liedje is opgenomen in quarantaine én bovendien geschreven door een superfan. Er hoort ook een videoclip bij.

De tekst is van de hand van Conny Dewaele een superfan uit Oudenaarde die sinds de coronacrisis om zich heen grijpt, dagelijks een tekstje schrijft waarbij ze de zorgverleners een hart onder de riem steekt de mensen aanmoedigt om vol te houden.

Vally vond dat de tekst perfect verwoordt hoe we ons voelen in deze tijden en besliste om hem te gebruiken mits een paar kleine aanpassingen. Zijn vaste componist Zinotti alias Patrick Coppejans schreef de muziek. Jo Vally zong de tekst thuis in in zijn eigen studio en via montage met zijn orkest op afstand werd het nummer opgenomen.

Er hoort dan ook een video bij die online is geplaatst op alle mogelijke sociale media en YouTube. Het nummer krijgt zeker ook een plek op de eerstvolgende album van Vally.  


Topartikels bij Goeiedag.be