Mobiel recyclagepark komt eraan

 

Het mobiel recyclagepark komt naar Meise op dinsdag 27 november. Buurtbewoners die geen auto hebben om naar het gewone recyclagepark te gaan, kunnen hier met hun afval terecht. Alle recycleerbaar afval is gratis. Voor grote stukken niet-recycleerbaar afval die niet in de restafvalzak passen, moet een bijdrage betaald worden van 7,5 euro per stuk of 7,5 euro per anderhalve kubieke meter. Er kan zowel cash als elektronisch betaald worden.

Van 8.30 tot 10 uur staan de vrachtwagens van intercommunale Incovo in de wijk van Oppem (op de parking op het einde van de Merlijnweg). Daarna verhuist het mobiel recyclagepark naar de Quinten Metsijslaan ter hoogte van nummer 6 en blijft daar van 10.30 tot 12 uur staan. Inwoners met vragen kunnen terecht bij Anne-Lise, de afvalsteward van Incovo op het nummer 02/255.94.70.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise