Gemeente controleert jeugdlokalen

 

De brandweer heeft samen met de politie en een delegatie van het gemeentebestuur de lokalen van de Meisese jeugdverenigingen ge├»nspecteerd op brandveiligheid en hygi├źne. Achtereenvolgens gingen ze langs bij chiro Eversheim, jeugdhuis Den Droes, scouts en gidsen Eversem, speelpleinwerking De Spin, chiro Westrode, KAJ Wolvertem, jeugdhuis ‘t Sloefke jeugdhuis Knodde, chiro Meise en de loods van de technische dienst. Daarbij werd vooral gelet op de noodverlichting, brandblussers, vluchtwegen, gasinstallaties, verzekering en andere offici├źle attesten. Het is nu wachten op de adviezen van de brandweer. Deze zullen ook besproken worden op de Jeugdraad. De verenigingen krijgen daarna sowieso nog wat tijd om desgevallend een aantal zaken in orde te brengen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise