Asfalteringswerken in Keienberglaan

 

De komende dagen wordt een deel van de Keienbergkaan opnieuw geasfalteerd. Die werken komen er nadat de nutsmaatschappijen enkele weken geleden een deel van de weg opbraken om aan de bekabeling te werken. Het gedeelte van de weg was tijdelijk weer dichtgemaakt, maar nu wordt de definitieve asfaltlaag gelegd. Het gedeelte van de Keienberglaan tussen de Steenpoeldreef en de Wolvertemstesteenweg zal afgesloten worden voor alle verkeer, uitgezonderd fietsers. De nodige wegomleidingen worden voorzien.

De asfaltering moet gebeuren voordat de nutsmaatschappijen de werken in de Wolvertemsesteenweg kunnen hervatten. De werken zullen maar enkele uren duren, maar omdat het asfalt daarna moet uitharden wordt de Keienberglaan een dag afgesloten.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise