Meise Boven schenkt 25.200 euro aan verenigingen

 

De vzw Meise Boven, organisator van de Midzomerfeesten en de uitzendingen van de Rode Duivels op groot scherm te Meise, schenkt liefst 25.200 euro aan lokale jeugdverenigingen en goede doelen. Het geld gaat naar dansschool Excess vzw, JH ‘t Sloefke, Scouts en Gidsen Sint-Brixius-Rode, VC Knødde Meise, Wolvertem Sporting, Chiro Meise, JH Den Droes, JH Knødde, VC Katastroof en Wielervrienden vals plat. Ook de Zusters van Meise mochten een gift ontvangen voor de kerstpakketten die worden uitgedeeld aan mensen in nood.

Birgen Wyns, Tom Heyvaert en Bram De Ridder van vzw Meise Boven blikken tevreden terug: “We moeten de Rode Duivels bedanken want dankzij hun uitstekende prestaties en het prachtige weer hebben we veel dorstigen mogen laven – op het hoogtepunt tegen Brazilie zelfs meer dan 2500 man – , wat de kas van de jeugdverenigingen ten goede komt. Meise leeft terug, en daar mogen we fier op zijn. En volgende jaar zijn er sowieso terug de Midzomerfeesten het laatste weekend. We broeden op een prachtige activiteit die heel Meise en deelgemeenten kan verenigen…”

Wie de opvolgers worden van De Romeo’s en de Ketnetband wordt begin 2019 voorgesteld.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise