Cannabisplantage op Brusselsesteenweg ontmanteld

 

Politie en civiele bescherming hebben eind vorige week met de grote middelen een cannabisplantage in een woning langs de Brusselsesteenweg ontmanteld. Dat gebeurde nadat de politie eerder deze week in de woning was binnengevallen. Het is niet duidelijk of er daarbij ook verdachten werden opgepakt. De praktijken zouden wel al jaren bezig geweest zijn. Volgens buren bleven de rolluiken steevast gesloten. Het is niet duidelijk hoe groot de vangst is. Feit is dat er verschillende vrachtwagens van de civiele bescherming aan te pas kwamen om het pand leeg te maken dus het ging wel om een aanzienlijke hoeveelheid. Noch bij de politie van Grimbergen noch bij het parket Halle-Vilvoorde kon of wilde men meer details kwijt.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise