Beachvolleytornooi voor het goede doel

 

Vzw Gurdilo organiseert zaterdag 28 juli opnieuw zijn befaamde beachvolleytornooi op het voerbalveld in de Jan Hammeneckerstraat in Westrode. Het evenement wordt al sinds 2000 georganiseerd en wint jaar na jaar aan populariteit. Tijdens de laatste edities namen zelfs 100 ploegen deel en die werden gesteund door heel wat supporters. Vanaf 12 uur starten de competitieploegen met hun tornooi en vanaf 14 uur treden ook de recreanten in het strijdtoneel. Ook voor niet-sportievelingen, valt er van alles te beleven op en naast het terrein. De finales worden ‘s avonds gespeeld bij kunstlicht. Het tornooi wordt afgesloten met een groot vuurwerk en daarna nog een fuif dj Zebedeus tot in de vroege uurtjes. Met de opbrengst wordt elk jaar een goed doel ondersteund. www.gurdilo.be

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise