Kinderen leven zich uit op zomerkamp KFC Meise

 

Voetbalclub KFC Meise organiseert deze week al voor de vierde keer een uniek zomerkamp op de eigen terreinen. Zestig kinderen van 6 tot 12 jaar hebben er sinds maandag de tijd van hun leven. “We voorzien dan ook een heel gevarieerd programma”, legt Thomas Waterschoot van KFC Meise uit. “Zo komt niet enkel voetbal aan bod, maar is er ook plaats voor hockey, badminton en een initiatie gevechtsporten. De deelnemers overnachten in grote slaaptenten en krijgen op de tijdelijke campingplaats dagelijks ontbijt, een warm middagmaal en avondeten aangeboden. Elke dag wordt afgesloten met avondactiviteiten zoals een quiz, bowling en film.” Vandaag stond een actieve uitstap op het programma naar recreatiedomein Halve Maan in Diest.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise