Nieuwe minigolf tussen de dino's

 

Sla eens een (golf)balletje tussen de dino’s. Dat is het nieuwe concept waar ‘Laser Magic’, de grootste lasershooting van het land, mee uitpakt. “Naast onze lasershooting in een ‘Prison Break’ of ‘Jurassic Park’-omgeving hebben we buiten nu ook een minigolfparcorus aangelegd in een dinowereld. Er zijn 12 holes voorzien”, zeggen uitbaters Kelly Cnops en Davy van Nieuwenhuyse.

Het is tijdens het partijtje minigolf vooral zaak om de zenuwen onder controle te houden want je voelt intussen bijna de hete adem van een imposante T-rex in je nek. Samen met een aangepaste omgeving en onder meer een grote jeep maakt het het ‘Jurassic Park’-gevoel compleet. “Ik heb alles zelf ontworpen en zelf gebouwd. Als je door de grote houten poort binnenwandelt kom je in een andere wereld terecht”, aldus nog Davy. Adres: Laser Magic, Leuvensesteenweg 331 in Peutie.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise