Asfalteringswerken in verschillende straten

 

Tijdens de week van 18 april zullen verschillende straten een nieuwe toplaag asfalt krijgen. De meest ingrijpende zijn de Brusselsesteenweg tussen Nieuwelaan en Blauwenberg, Mankevosstraat tussen Brusselsesteenweg en net voorbij Sint-Elooiweg (tot aan betonplaten), en Meusegemstraat van Veilinglaan tot eerste woningen (einde vorige wegenwerken). De betrokken inwoners ontvangen een brief van de aannemer met de exacte planning. Per straat zal dit 2 à 3 dagen in beslag nemen. De omleidingen van de Mankevosstraat loopt via Kleine Wouwer – Wijnberg – Jozef Cardijnlaan – O.L.Heerweg. Voor de mensen van de Landbeekstraat worden de paaltjes tijdelijk verwijderd zodat deze via Blauwenberg – O.L.Heerweg weg kunnen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise