Recordaantal paarden op jaarmarkt Meise

Bijna tweehonderd paarden zullen op zaterdag 18 juni te bewonderen zijn op de Jaarmarkt van Meise. Het vogelpark van Aviornis, een hondenshow en de kinderjaarmarkt maken het plaatje compleet. Het evenement is aan zijn 34ste editie toe.

Een dag na de avondmarkt zal het weer over de koppen lopen zijn in Meise. Meer dan duizend kinderen van de kleuter- en lagere school zonden een tekening in. Zij kunnen van 10u tot 13u in het Administratief Centrum hun prijs afhalen en de tentoonstelling bezoeken. De kinderjaarmarkt is ook een must voor jong en oud, net als de kermis. En wie koopjes wil doen, moet om 10u zeker naar de openbare verkoop van oude en verloren voorwerpen.

Brabantse trekpaarden, rijpaarden, Welsch pony’s, Shetland pony’s en ezels strijden een hele voormiddag om een medaille. Met 194 paarden en ezels is het een recordeditie. Wie van kleinere dieren houdt, kan naar de park- en watervogels gaan kijken. Aviornis heeft er een heus park voor gebouwd waar je door kan wandelen.

Om 10u30 en 11u30 kan je naar een optreden van hondendansgroep The Swinging Tails. En dansgroep EXCESS treedt om 11u op.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise