Inbrekers op pad

In de de week van maandag 3 november tot zondag 9 november waren er in de politiezone KLM (Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Meise) 3 meldingen van verdachte personen, 7 meldingen van verdachte voertuigen en 7 meldingen van verdachte handelingen.

Bij sommige meldingen werden de nummerplaten genoteerd en de voertuigen en inzittenden en/of aangetroffen personen geĂŻdentificeerd en gecontroleerd.

Op zaterdag 8 november om 1.50 uur stelden de bewoners van een woning in Eusel in Meise bij hun thuiskomst vast dat er werd ingebroken. De daders namen vermoedelijk de vlucht bij thuiskomst van de bewoners. Een camera werd ontvreemd.

Ook op zaterdag stelde de bewoner van een appartement in de Godshuisstraat in Wolvertem vast dat er tijdens zijn vakantie werd ingebroken. Hier werd het cilinderslot van de ingangsdeur afgebroken en het appartement doorzocht. Er werden juwelen gestolen. 

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise